Csapatkapitányunk szerint szervezetten és jól kell kosárlabdáznunk!

2019.06.14

Váradi Benedek honlapuniknak adott interjújában töbek között azt mondta, hogy csapatunk már alig várja, hogy elkezdődjön a finálé. 

- Beni, szerinted jól jött nekünk, hogy 5 meccset játszott a Körmend?

- Az éremnek mindig két oldala van. Mi pihenhettünk egy hetet, a körmendiek pedig szerdán fejezték be az elődöntőjüket. Fáradtabbak lesznek ezáltal biztosan, de itt döntőről beszélünk és biztosan minden energiát be fognak vetni. Ugyanakkor mi is kevesebbet tudtunk készülni az ellenfélből, hiszen késöbb derült ki a kiléte.

- Ott a pályaelőny és éppen ezért nagyon fontos meccs lesz a szombati...Ha pécsiek megcsípték a körmendieket saját oroszlánbarlangjukban, nekünk talán az 1. meccsen lenne a legnagyobb esélyünk erre. Szerinted is?

- Azt gondolom a pályaelöny miatt a körmendieken lesz a nagyobb nyomás, illetve emiatt ők az esélyesebbek. Mi azonban mindent megteszünk majd, hogy örömet szerezzünk a szurkolóinknak. Nagyon szervezetten és jól kell kosárlabdáznunk, illetve azt i studjuk, hogy a védekezéssel és a lepattanókkal nyerhetünk mérkőzéseket ebben a párharcban.

- A döntőben 3, de akár 5 meccset is játszhattok telt ház előtt, ez nagyon motiváló tud lenni, ugye?!

-  Természetesen! Ezekért a pillanatokért kosárlabdázunk. Nagyon jó ilyen hangulatban pályára lépni. Biztos vagyok benne, hogy mindkét szurkolótábor plusz energiákat fog adni nekünk, játékosoknak. Nagyon árjuk már, hogy szombat délután feldobják a labdát és elkezdődjön a döntő! Bízunk szurkolóink támogatásában!

A döntő 1. meccse június 15-én, szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik Körmenden, az összecsapást az M4Sport közvetíti. 

 Hozzászólások