Gasper Okorn: az utolsó negyedben játszottunk a tőlünk elvárható szinten

2019.02.08

Így látta a 2 vezetőedző és a 2 játékos. 

Gasper Okorn vezetőedző: Győztünk, ám sok okunk nincs az örömre. Az első félidőben az történt, amit a DEAC akart, talán csak az utolsó negyedben játszottunk a tőlünk elvárható szinten. Nem úgy megy a játék mostanában, ahogyan szeretnénk, nem tudom, hogy mi a probléma, de sürgősen rendet kell rakni a fejekben. Őszintén szólva, nem tudom, hol a probléma, dobunk 103 pontot és problémánk van a meccs megnyerésével. Ezen a pályán a legtöbb csapat nem tud sok pontot szerezni, a Szolnok is csupán 77-et dobott, de a DEAC egy félidő alatt dobott 60 pontot. Jó csapatunk van, erősek vagyunk, ezt tudjuk. A legjobbat próbáljuk elérni, hiszen a Szombathely és a Falco bajnoki címet érdemel. Innentől kezdve csak a Paksra koncentrálunk, a Magyar Kupa következik. Bízunk a sikerben!

Stefan Balmazovic: Minden amit, csináltunk az első félidőben, az rettenetes volt. A DEAC mindenhonnan betalált. Nem voltunk jók, a második félidőben sokkal jobbak voltunk, ha szeretnénk eredményeket hozni, így kell játszanunk. El kell felejtenünk ezt a meccset, nyertünk, de már a Paksra kell koncentrálnunk. Ha úgy tudunk majd játszani, ahogy a második félidőben, akkor senkitől sem kell félnünk. Most a kupára kell koncentrálnunk, az a legfontosabb.

Berényi Sándor vezetőedző: jobb volt a Falco, de ma mi is jól játszottunk. Sajnos csak időszakosan működtünk jól a védekezésben, a nagy nyomás a végén hazai sikert hozott. A büntetőket is rosszul használtuk ki, de, amit ma mutattunk, az egy jó alap a jövőre nézve!

Bognár Kristóf: jó meccs volt, ahol a támadások domináltak. Sajnos mi sokat hibáztunk védekezésben, a 3. negyedben sok labdát eladtunk, a Falco ekkor pedig visszajött. Az utolsó ritmusváltásuk után már nem tudtunk felkapaszkodni! Megérdemelten győztek.Hozzászólások