Gasper Okorn: ez a meccs volt a legnehezebb!

2019.05.24

A vezetőedzők mellett a játékosk is elmondták meglátásaikat. 

Gasper Okorn, a Falco KC vezetőedzője: Először is gratulálok az összes játékosomnak, megérdemelték ezt. Köszönetet mondok a szurkolóknak a támogatásért. Számunkra ez a harmadik meccs volt a legnehezebb, valószínűleg az járt a játékosaink fejében, hogy zárjuk le a szériát. Ez elhamarkodott volt, többnyire csupán védekeztünk az első félidőben, reménykedtünk, hogy a Kecskemét hibázik. A második félidőben kicsit jobbak voltunk, de a különbséget az jelentette, hogy az ellenfél elfáradt fizikálisan, nem tudták azt csinálni, amit az első félidőben. Holnap új nap lesz, hétfőn elkezdünk készülni az elődöntőre. Lépésről lépésre haladunk. Csak azt kívánom, hogy legyünk egészségesek, és teljes maradjon a keretünk.

Körmendi Bence, a Falco játékosa: Örülök, hogy sikerült hazai környezetben lezárni ezt a párharcot. A mérkőzést nagyon álmosan kezdtük és a külső dobásaink sem ültek, ahogy szerettük volna. A védekezésünket illetően is volt bennünk kis hiányérzet. Aztán sikerült rendezni a sorokat, így végül magabiztos győzelmet arattunk. Holnaptól pedig készülünk az elődöntőre, ahol egy nagyon nehéz ellenféllel kell farkasszemet néznünk.

Forray Gábor, a KTE vezetőedzője: Először is gratulálok a Falco teljesítményéhez, teljesen megérdemelten jutottak a négy közé. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a Kecskemét éves produkciója is megérdemli az elismerést. Ezen a mérkőzésen mindent megtettünk, a játékosok mozgósították utolsó erőtartalékaikat is. Köszönöm a fiúknak a hozzáállásukat és azt is, hogy mindenki vállalta a játékot ma este. A találkozót jól kezdtük, a szünetig pedig sikerült betartanunk, amit elterveztünk. A fordulás után viszont előjöttek a problémák és innen már nem volt kérdés, hogy ki nyeri a derbit. Sok sikert kívánok a Falco csapatának az elődöntőben. Én pedig köszönöm mindenkinek a munkáját, aminek eredményeként a 7. helyen fejezhetjük be a bajnokságot. Büszke vagyok a csapatomra és soha rosszabb évet!

Mészáros Máté, a KTE játékosa: Hiába terveztük el, hogy megnehezítjük a Falco dolgát, sajnos ez nem sikerült. Nagyon hosszú és fárasztó szezon van mögöttünk, ugyanakkor elégedettek lehetünk az elért eredménnyel. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, a szurkolóknak a támogatást, hogy mindvégig mellettünk voltak. A szombathelyi együttesnek gratulálok a győzelemhez, a továbbjutáshoz és sok sikert kívánok a továbbiakhoz.

 

 Hozzászólások