Gasper Okorn: türelmesek voltunk, kivártuk, amíg a Pécs már nem bírta a ritmust!

2019.12.28

A vezetőedzők és 2 meghatározó játékos is elmondta, hogyan látta a szombat délutáni meccset. 

Gasper Okorn: Elégedett vagyok a mutatott játékkal! Türelmesek voltunk, kivártuk, amíg a Pécs nem bírta a ritmust, 10-11 emberes rotációt használtunk. Nem volt rossz a védekezés, Smithet remekül hatástalanítottuk. Budimirnek gratulálok ehhez az egyéni teljesítményhez, remekül játszott! Köszönet a szurkolóinknak az egész éves támogatásért! Minden kosárlabda-barátnak boldog újévet kívánok! Szép évet zártunk! Egy hét múlva folytatódik minden.

Csirke Ferenc: Gratulálok a Falco csapatának! Bedaráltak bennünket, pedig az 1-3. negyedben keményen védekeztünk, csupán 10 pont volt a 2 csapat közötti különbség. A 4. negyedben a húzó embereink sajnos elfáradtak, a többiek pedig nem léptek előre. A finisben már a lepattanókhoz sem fértünk oda, a gyors indításokkal a szombathelyiek megalapozták a győzelmüket.

Veljko Budimir: Gratulálok a Falcónak a győzelemhez! Ők voltak a jobb csapat ma. Az egész szezonban remekül játszanak, nemcsak a magyar bajnokságban. Mi három negyedig jók voltunk, de az utolsó játékrészben elfogyott az energiánk, elveszett a koncentrációnk. Felgyorsították a játékot, emiatt sokszor elszórtuk a labdát. Az eladott labdáinkból könnyű pontokat tudtak szerezni, ezért nyertek. Boldog újévet kívánok mindenkinek!

Váradi Benedek: Köszönjük a támogatást, nagyon jól védekeztünk, kontrolláltuk a lepattanókat, aztán a 30. perc környéken megléptünk. Örülök, hogy jól megy a játék, mentálisan is kipihentük magunkat, mindenkinek Búék!Hozzászólások