Horváth Zoltán Különdíjat kapott Verasztó Péter!

2019.06.23

A legutóbbi, június 18-i Falco - Körmend mérkőzés szünetében a Horváth Zoltán Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány 3. alkalommal ítélte oda és adta át a Horváth Zoltán Különdíjat.

A különdíj a fiatalabb korosztályok tehetségei közül, az adott idényben - és az azt megelőző időszakokban - a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékos részére kerül átadásra. A különdíjat Kálmán László, az alapítvány kuratóriumi tagja és Dr. Horváth Zoltán, Cece édesapja nyújtotta át.
Az utánpótlás nevelés szakmai vezetőinek javaslatára a 2018/19. évben nyújtott kimagasló teljesítményéért a Horváth Zoltán Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány különdíját idén VERASZTÓ PÉTER érdelte ki.
A Falco KC 2001-ben született játékosa 2008-ban kezdett el kosárlabdázni, azóta az összes korosztályt végigjárta. 2014-ben már az U14-es válogatottban szerepelt. 2017-ben az U16-os válogatott csapatkapitányaként az Európa Bajnokságon a 7. helyet, az EYOF olimpián az 5. helyet sikerült megszereznie. Egyesületével szinte minden évben részt vett az országos döntőkön, ahol több alkalommal is sikeresen szerepeltek.
Jelenleg az U18-as csapat alapembere, de fiatal kora ellenére az U20-as csapatban is meghatározó szerepe van. Az idei évtől a Falco-Vulcano Energia KC csapatának is tagja. Nevelő edzői Kovács Zsolt, Döbörhegyiné Hajnal Edit, Szarka Zsuzsanna, Váradiné Szarka Ildikó, Váradi Kornél, Svajda Gábor, Váradi Attila.
 Hozzászólások