Így szilvesztereznek amerikai légiósaink

2019.12.31

Reddic, Washington, Curry, Hooker és Lake is válaszolt érdeklődésünkre.  

Ron Curry: a családommal, és néhány csapattárssal fogok ünnepelni. 2020-ban remélem, hogy nyerünk egy újabb bajnoki címet, és továbbjutunk a Bajnokok Ligája csoportköréből!

Quinton Hooker: a feleségem itt van Szombathelyen, így együtt fogunk szilveszterezni. A srácokkal is lehet, hogy összejövünk, talán itt, vagy Budapesten, majd meglátjuk. Számomra ez a nap arról szól, hogy összegyűlünk, játszunk és készülünk az új évre. A következő esztendőben jó egészséget kívánok a családomnak és a barátaimnak! Hálás vagyok, hogy ilyen helyzetben lehetek, szeretnék bajnoki címet szerezni Szombathelynek!

DeVaughn Washington: Még nem is tudom, kivel fogok ünnepelni, de feltehetően a csapattal. Meglátom, ki mit csinál. Az, hogy mit szoktam csinálni ezen a napon szigorúan titkos. Mindenkinek egészségben és szerencsében gazdag boldog új évet kívánok!

Juvonte Reddic: a családommal és a társakkal szilveszterezek. Elsősorban a családtagjaimmal szeretnék időt tölteni és felkészülni a következő évre. Jövőre még több sikert kívánok mindenkinek!

De’Quon Lake: Szombathelyen fogok ünnepelni néhány baráttal, és próbálom jól érezni magam. Az újévi kívánságom az, hogy érettebb férfi legyek, illetve tanuljak magamról, hogy jobb emberré váljak.
 Hozzászólások