Kocsis Gábor: a Vulcano Energia folytatja a támogatást!

2019.07.10

Névadó szponzorunk, a Vulcano Energia és csapatunk, a Falco KC újabb 1 évvel hosszabbította meg a szponzorációs szerződést. A megállapodást a 2 ügyvezető, Kocsis Gábor és Gráczer György szerdán látta el kézjegyével.

Az ünnepi alkalmat, a szerződés-aláírás perceit használtuk ki, hogy megkérdezzük a névadó szponzor képviselőjét az örökké emlékezetes idei bajnoki szezonról.

- Ügyvezető Igazgató Úr! Szenzációs szezonon vagyunk túl! Két egymást követő bajnoki ezüstérem után célba ért a csapat, bajnok lett a Falco! Névadó szponzorként, elégedett?
- Természetesen nagyon elégedett és boldog vagyok, hogy ebben a fordulatos és tanulságos bajnoki szezonban sikerült a csapatunknak elérni a rég áhított második aranyat. Annak külön örülök, hogy ezt a nagyszerű eredményt a csapat a Vulcano név alatt érte el.

- Miért gondolta úgy, hogy a támogatás folytatódjon?
- Ennek érzelmi és szakmai okai is vannak. Egyszerűen beleszerettem a magyar kosárlabdába és a Falcóba. Nagyon szeretem a meccsek hangulatát, illetve úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő két évben Gasper Okorn és Milos Konakov mesterek irányításával nagyon jó kezekben lesz a csapat, és bízom benne, hogy további trófeákat fogunk nyerni.

- Meddig tart az újabb szponzoráció?
- A szponzorációt újabb egy évre kötöttük.

- Egy korábbi interjúban Bruinsmát nevezte személyes kedvencének, de elégedett-e a többi légióssal is. Személy szerint kit tartana meg a külföldiek közül?
- Szívem szerint minden légióst megtartanék, de sajnos erre nem lesz lehetőség. Azért bízom benne, hogy néhányukat újra sárga-fekete mezben láthatjuk a jövő évben.

- A magyarok is hathatósan kivették részüket a sikerből. Kivel volt különösen elégedett?
- Minden magyar játékossal meg vagyok elégedve. Nem emelnék ki külön senkit. Ha kellett a szívüket-lelküket kitették a pályán. Azt gondolom, hogy a saját nevelésű játékosoktól és a magyaroktól válik talán még szerethetőbbé a csapat a szombathelyi közönség számára. Ezért is örülök, hogy a következő szezonban még több hazai játékost láthatunk a keretünkben.

- Mit szól az eddigi igazolásokhoz, erősítésekhez?
- Mindig jó, tehetséges magyar fiatalokat látni a pályán, különösen, ha a mi csapatunkat erősítik. Örülök Filipovity és Krivacsevics érkezésének, biztos vagyok benne, hogy nagy hasznára lesznek a csapatnak és talán még további ígéretes igazolás is érkezik.

- Idén nem sikerült a Magyar Kupa elhódítása, Ön szerint jövőre az is összejöhet?
- Nagyon hiányzik a gyűjteményből a Magyar Kupa. Tudom, a szurkolók is mennyire vágynak rá, hogy megnyerjük ezt a trófeát is. Nagyon remélem, hogy a következő évben összejön és együtt örülhetünk majd az újabb sikernek.

- Mit gondol a sorsolás ismeretében, a BL-ben is lehet esélyünk 1-2 fordulót menni?
- Jó a sorsolásunk. Nem látom lehetetlennek, hogy győzelemmel zárjuk az első két fordulót. Aztán, ha sikerül, akkor a csoportkörben, ha jól emlékszem Besiktas, Paok, Zaragoza stb....hát ez már egy másik kávéház, de bízom a tisztes helytállásban és remélem élvezetes meccseket láthatunk. Addig is, hajrá Falco!

SzRHozzászólások