Napi két edzéssel készülünk a bajnoki rajtra!

2020.08.17

Hétfő este munkába állt bajnokcsapatunk. Milos Konakov másodedző irányításával kezdődött meg a másfél hónapos munka. Őt kérdeztük a részletekről is. 

Ahogy korábbi cikkeiinkből már értesülehettek róla, valamennyi idegenlégiós megérkezett Szombathelyre, így hétfőn 18 órakor elkezdődhetett az első hivatalos edzés.

 

- Igen, ma este megkezdtük a gyakorlást, keddtől kezdve pedig napi 2 edzéssel folytatjuk - reggel a fitnesz, az erőnléti tréningek lesznek megtartva Laki Adam és Hajas Csaba irányításával, este pedig az én vezetésemmel a kosárlabda is előkerül. Az első 6 napban az lesz a feladatunk, hogy a hosszú szünet után megfelelő erőnlétbe, formába hozzuk a játékosokat. Aztán vasárnaptól már Gasper Okorn vezetőedző irányítja gyakorlást. A srácok jó erőnlétben érkeztek vissza a nyári vírus miatti kényszerszünetből. Hozzáteszem, jól dolgoztak, hiszen minden héten kaptak fitnesz és kosárlabda-gyakorlatokról szóló tervet is annak érdekében, hogy külön, egyénileg is dolgozhassanak. Örömmel mondhatom, jól oldották meg a feladatokat. Mostantól mind a régi, mind az új játékosok előtt másfél hónap áll, hogy sokat dolgozzanak és sikeresen felkészüljenek az új szezonra. Úgy gondolom, időben kezdtük el a munkát, a csapatnak elég ideje van az október 3-i bajnoki rajtig - fogalmazott Milos Konakov.

Azt is megtudtuk, hogy az edzések nem nyilvánosak, azok látogatása - az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően -.szurkolóink számára nem engedélyezett. Kapcsolódó galéria (21)

Kattintson valamelyik képre a teljes galéria megtekintéséhez.

Hozzászólások