Okorn és Alekszics szerint

2019.06.08

A vezetőedzők mellett 1-1 játékos is elmondta véleményét. 

Gasper Okorn, a Falco Vulcano Energia KC vezetőedzője: "Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak, gratulálok a csapatomnak! Megérdemlik ezt, büszke vagyok rájuk. Hatalmas tisztelet a Szolnoknak! Tudtuk milyen kerettel jönnek, de ezek a mérkőzések nem egyszerűek. Tudod, hogy 4 játékossal jönnek, center nélkül, azt hogy zónázni fognak, tudsz mindent. A realitás szerint te vagy a jobb. Nagyon idegesek voltunk az első félidőben, hosszú idő után nem működött a védekezésünk, túl puhán játszottunk. Hazai pályán 51 dobott pontnál nem 2, hanem 20 ponttal kell vezetned. Beszéltünk erről az öltözőben és kijavítottuk a második félidőre. Örülök, hogy a Falco zsinórban a harmadik bajnoki döntőben is ott van. Ígérem a szurkolóknak, a szombathelyi embereknek, hogy harcolni fogunk, felkészülünk és nyerni akarjuk azt is!

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: "Gratulálok a Falcónak, megérdemelten jutottak a döntőbe. Nagyon boldog vagyok Pallai Tamás miatt, megmutatta, hogy a korosztálya egyik legjobb játékosa Magyarországon. A második félidő fizikálisan domináns volt, ismét könnyedén nyertek. Gratulálok a döntőbe jutáshoz, és sok szerencsét kívánok nekik. Remélhetőleg a következő szezonban erősebbek leszünk, mint most az idény végén. Sok sérülésünk volt, de ez a sport, néha szükséged van szerencsére, nekünk most nem volt."

Govens Darrin, a Falco KC játékosa: "Csúnya első félidőt játszottunk, de a második féidőben belejöttünk és csapatként jól játszottunk. A mester remekül felkészített minket a párharcra. Most pedig ott vagyunk a döntőben!"

Pallai Tamás, a Szolnoki Olaj KK játékosa: 25 percig tartottuk a lépést a Falcóval, aztán sajnos lerohantak bennünket. Örülök a tisztes helytállásnak, szeretnénk a bronzérmet megszerezni.Hozzászólások