Sajtóközlemény - Falco Club statement

2020.01.29

Klubunk által kiadott nyilatkozatot angol nyelven is közöljük!

Tisztelt NEW BASKET Brindisi Club,
Tisztelt Bajnokok Ligája 

A tegnapi mérkőzésünk sajnos nem a férfias küzdelemben szerzett 10 pontos győzelemről kell szóljon. Őszintén elnézést kérünk a NEW BASKET Brindisi csapat minden játékosától és vezetőjétől egy szurkoló viselkedése miatt, ami megengedhetetlen. A szurkolót beazonosítottuk és azonnal kitiltottuk a Falco mérkőzéseiről. Az elmúlt négy szezonban 31 FIBA nemzetközi mérkőzést játszottunk, minden alkalommal kiváló és sportszerű hangulatban zajlottak a mérkőzések. Kérjük, hogy a klubot és szurkolóit - akik remek hangulatot teremtenek minden mérkőzésen és a Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzéseire is elkísérik a csapatot, - ne ennek az egy szurkolónak a minősíthetetlen viselkedésével azonosítsák be.
Még egyszer elnézést kérünk minden érintettől. A Falco klub teljes mértékben támogatja a rasszizmus elleni zéró toleranciát.

Tisztelettel,
Falco KC Szombathely

 

 

New Basket Brindisi SPA

Basketball Champions League

Dear Friends,

Unfortunately, yesterday’s game wasn’t about our 10-point victory which was sealed in a manly fight. We sincerely apologize to all the players and representatives of New Basket Brindisi SPA, for the totally unacceptable behavior of a fan. The person has been identified and banned immediately from Falco games. Over the past four seasons, we have played 31 FIBA international games, each time in a great and sportsmanlike atmosphere. Please do not identify the club and its fans – who create a great atmosphere in each game and accompany the team during the BCL away games – with the atrocious behavior of this single fan.

We once again apologize to all concerned. Falco club totally support zero tolerance against racism.

Sincerely Yours,

 

Falco KC SzombathelyHozzászólások