Váradi Benedek: remélem tovább folytatódik a kosárlabdaláz Szombathelyen!

2019.07.15

Villáminterjút készítettünk a szerződését meghosszabbító csapatkapitányunkkal. 

- Beni, gratulálunk, hogy továbbra is Szombathelyen folytatod!

- Köszönöm szépen. Én is örülök a hosszabbításnak.

- Gondolkodtál már a következő szezonon?

- Erről még nagyon korai lenne beszélni. Alakul a mi keretünk is még, illetve az ellenfeleké is. Nyilvánvaló , hogy egy sportolónak az a célja, hogy nyerjen minden mérkőzésen, de ez nem sikerülhet sajnos. Nagyon hosszú út áll előttünk a csapattal. Először a felkészülésre kell minden energiánkat beleadni, es úgy edzeni a bajnokságra, hogy a lehető legjobb formában kezdjük meg a szezont.

- Maradjunk még a 2019/2020-as évadnál! Azért Te is biztosan szívesen megvédenéd a bajnoki címet és végre megnyernéd a Magyar Kupát is, ugye?!

- A célkitűzésekről korai lenne szerintem még beszelni, tudjuk nagyon jol , hogy a bajnoki címet megvédeni sokszor nehezebb dolog, mint megszerezni, hiszen mindenki szeretné legyőzni a regnáló bajnokot, de ez plusz erő es motiváció lesz számunkra. Minden szezon, így ez is hosszú lesz, ezért lépésről lépésre kell haladnunk, de persze, szeretnék címet védeni és kupát nyerni is.  

- Mit szólsz a magyar igazolásokhoz? Jó lehet, hogy itt játszik majd egy ,,kis magyar válogatott"?  

- Persze, hogy jó lehet, sőt jó lesz! Mindenkivel játszottam már együtt a különböző korosztályos válogatottakban, így biztos vagyok benne, hogy egy jó kis csapat alakulhat ki ismét. Fiatalok vagyunk, így annál jobban éhesek leszünk a sikerekre. Nagyon örülök, hogy Szombathelyen igazi kosárlabdaláz volt a szezon végén és a bajnoki cím megnyerését követően is. Remélem ez tovább folytatódik és együtt szép eredményeket érünk el.

 Hozzászólások