,,Zozó szerződése óriási elismerés a klub felé!"

2020.05.13

A címben szereplő mondatot Gráczer György, klubunk ügyvezetője nyilatkozta a 3 évre szóló megállapodás aláírása után. adott interjújában. 

ITT írtuk meg, hogy klubikonunk, a saját nevelésű Perl Zoltán 3 évvel meghosszabbította érvényben lévő szerződését.   

Az aláírási ceremónia előtti sajtótájékoztatón Dr. Nemény András köszöntötte a megjelenteket, kitért arra, hogy a jelenlegi járvány miatt fontos a védekezés, de gondolni kell a jövőre. A Falco pedig ennek a sikeres jövőnek lehet a záloga, hiszen a legutóbbi években folyamatosan bajnoki döntőt játszott a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban, a legutóbbi szezont pedig aranyérmesként zárták. A befejezettnek tekintett 2019/2020-as kiírásban pedig sokáig veretlenül vezette a tabellát Gasper Okorn csapata, így joggal reménykedtek a szimpatizánsok a címvédésben, amire minden esélyük megvolt. A polgármester kijelentette, hogy a siker alapját a helyi nevelésű fiatalok jelentik, akik már a válogatott alapembereinek is számítanak. Ezért is fontos ezeket az értékeket megtartani.

Gráczer György, klubunk ügyvezetője kitért arra, hogy Váradi Benedeknek és Filipovity Márkónak is élő szerződése van – külföldi megkeresés esetén viszont távozhatnak. Lake személyében egy rendkívül fiatal és agilis kosarasa is van a palánk alatt a Falco csapatának. A klubvezetővel a Hungary Sport készített helyszíni interjút.  

A Bajnokok Ligájában is jól bizonyító együttesünk láthatóan hosszú távra készíti a forgatókönyvét, amelynek főszereplője lehet Perl Zoltán. Játékosunk örömmel szignózta a sajtótájékoztatón új, három évre szóló kontraktusát. A megállapodás nem tartalmaz kiegészítést, így biztosra vehető, hogy Zozó sok boldog pillanatot fog okozni szurkolóinknak.

 

 Kapcsolódó galéria (8)

Kattintson valamelyik képre a teljes galéria megtekintéséhez.

Hozzászólások