HETI MENET 08.12-18.

Elkezdődik az alapozás

A héten hivatalosan is megkezdődik a felkészülésünk a 2024/25-ös szezonra. Bár a fiúk – Dr. Laki Ádám, erőnléti edzőnk programja alapján – már elkezdték a hangolódást az előttünk álló szezonra, de a hivatalos munka holnap kezdődik meg. A játékosok a hétvégén, illetve a mai nap folyamán érkeznek meg Szombathelyre, majd kedden és szerdán orvosi vizsgálatokkal, felmérésekkel startol el a felkészülésünk.

Az első héten főleg az erőnlété lesz a főszerep. Dr. Laki Ádám és Hajas Csaba vezetésével több konditermi edzés is vár Perl Zoliékra. Ha érdekel, milyen koncepció alapján dolgoznak erőnléti edzőink, akkor IDE KATTINTVA hallgasd meg a Sólyom Hangja Podcast 10. részét, ahol Ádám néhány kulissza titkot is elárul magáról, valamint a módszerekről.

Természetesen a konditermi edzések mellett, előkerülnek a labdák is, viszont az első héten tényleg az erőnléti edzések lesznek fókuszban

Ha érdekelnek a sárga-fekete hírek, és első kézből akarod megkapni az információkat töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOShttps://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!