Segítsünk #együtt a 2024/25-ös szezonban is!

Nem újdonság szurkolóink számára, hogy csapatunk szeretne minél többet tenni a közösségéért, aminek természetesen nagyon fontos része a hétvégi (néha hétközi) bajnokik és a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzések, viszont úgy érezzük, ennél többet is tehetünk #együtt, Veletek. Erre jó példa a több éve tartó karácsonyi cipősdoboz-gyűjtés, ahol a Katolikus Karitász Szombathelynek gyűjtöttünk közösen, a tavaly elindított Crucial Catch kampány, ahol az Alpokolja a Daganatos Gyerekekért Kh. Alapítvány volt a kedvezményezett, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára hívtuk fel a figyelmet, a szezont pedig a közös plüss-gyűjtés zárta, ahol a rászoruló gyerekekért fogott össze a Falco-család.

A 2024/25-ös szezonnak is hasonló Pályán Kívüli célokkal vág neki csapatunk, így nem is volt kérdés, hogy az őszi hónapokban a mérkőzések mellett egy nemes ügyet emelünk ki. A 2023/24-es évadhoz hasonlóan a Crucial Catch – a rák elleni küzdelem – lesz főszerepben! Annak érdekében, hogy még sikeresebb legyen az összefogás, néhány változtatással éltünk, de

A cél marad: Felhívni a figyelmet a daganatos megbetegedések megelőzésére, és segíteni az Alpokalja a Daganatos Kh. Alapítvány működését.

De akkor mi fog változni?
-Annak érdekében, hogy a tudatosságról még hitelesebben tudjunk kommunikálni helyi szakembereket vonunk be a megjelenő tartalmainkba.

-Szeretnénk még jobban bemutatni a kedvezményezett Alapítvány működését, hogy tudjátok, kinek, miért történik az összefogás.

-Valamint a gyűjtés módja is megváltozik. Idén nem adománypólók vásárlásával, hanem tombolákkal tudjátok segíteni az akciónkat!

Minden hazai mérkőzésen más-más ajándékot sorsolunk ki a tombolát vásárlók között!

Rögtön a szezonnyitón, 2024.09.28-án egy, az egész csapat által dedikált szurkolói sálat lehet megnyerni! A kampány során 1 db tombola vásárlásakor 300 Ft, 5 db vásárlása esetén 1250 Ft, míg 10 db megvásárlásával 2000 Ft-tal támogatod az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Kh. Alapítvány munkáját A sorsolásra minden hazai mérkőzés 2. félidejének 1. időkérésénél fog sor kerülni! *Tombolát éppen ezért mindig az 1. félidő végéig lehet vásárolni.

Nem feledkeztünk meg azokról, akik tavaly is segítették a kampányunkat. Őket arra kérjük, hogy az őszi időszakban vegyék fel hazai meccseinken, a tavalyi adománypólót, különösen a 10.16-i Bajnokok Ligája csoportmérkőzésünkön, ugyanis az üzemeltetők közreműködésével a büfében 10%-os kedvezményt kap, aki a tavalyi adománypólóban rendel 😉

Szintén Nekik kedveskedve, lesznek olyan felhívó posztjaink (hetente egy), ahol, ha hozzászólásban vagy válaszban egy képpel „bizonyítják”, hogy nemcsak meccsen, hanem máshol is viselik a pólót, akkor értékes 6 csillagos nyeremények, ajándékok várnak Rájuk.