Perl Zoltán a BL 2. fordulójának ötösében!

Az első hét csapata: Errick McCollum, Christian Vital, Gytis Radzevicius, Thomas Kennedy és Perl Zoltán

McCollum (21 pont, 6 lepattanó, 7 gólpassz, 21 VAL) McCollum a héten kézbevette a Karsiyaka csapatát, és rendkívül motiváltnak tűnt, hogy bebizonyítsa a fiataloknak, hogy még mindig ő az, akit követni kell Nyugat-Törökországban. Januárban tölti be a 37. életévét, de nem mutatja jelét annak, hogy egyhamar lassítana.

Vital (28 pont, 4 gólpassz, 3 szerzett labda, 31 VAL) komoly szerepet vállalt, hogy Bertram Derthona Basket hengereljen – főleg az első félidőben -. Az olasz csapat 2-0-s mérlegével a nyolc csapatos „elit társaság” tagja. A Vital hárompontos dobása túl sok volt a BAXI Manresanak.

Perl Zolit (20 pont, 4 gólpassz, 4 lepattanó, 21 VAL) ebben a szezonban másodszor választották be a Hét csapatába, és az első héten megnyerte a szurkolók szavazását, így a 9. szezon első Hét játékosa címet érdemelte ki. Zozó ragyogásával a Falco-Vulcano Szombathely története során mindössze másodszor kezd 2-0-ra a BCL-ben.

Radzevicius (23 pont, 9 lepattanó, 2 gólpassz, 30 VAL) 41. BCL meccsén új BCL-karriercsúcsot állított fel. Közben a Rytas is begyűjtötte első győzelmét a szezonban, a következő két mérkőzés a Perl és a Szombathely ellen következik számukra..

Thomas (16 pont, 8 lepattanó, 4 gólpassz, 26 VAL) volt a Telekom Baskets Bonn AEK Betsson BC elleni győzelmének meg nem énekelt hőse. Egészen pontosan az eddigi két BCL meccsén 10,0 lepattanós átlaggal vezeti a BCL idei szezonjában ezt a mutatót.

Nagyon fontos, hogy itt még nem ért véget az első forduló „díjátadója”! ERRE A LINKRE KATTINTVA az 5 játékos közül lehet megválasztani a 2. forduló játékosát.