A szezon harmadik BL-es erősorrendje

A BL szezon során, hétről-hétre jelentkezik a sorozat szakírója, Igor Curkovic, aki saját véleményét is beleágyazza Bajnokok Ligája erősorrendjébe. Nézzük meg mit ír a csoportunkról…

WKS Slask-Wroclaw #28 (-2) – Szóval… Miért vannak még mindig a szczecini (King Szczecin 31.) honfitársaik előtt, ha rosszabb a mérlegük a lengyel bajnokságban? Mert megnyerték a lengyel Szuperkupát is, és ez jelent valamit. De igen, mindkét klubnak nehéz dolga van, főleg a Slasknak, mert ki kell húzniuk magukat a 0-2-es gödörből, hiszen a Pallacanestro Reggiana elleni két meccs következik.

Pallacanestro Reggiana #17 (-8) – Ezek a srácok lehetnének magasabban, de a múlt heti, szombathelyi, egy elszalasztott esély volt, közel álltak ahhoz, hogy a Falco ellen ellopjanak egyet idegenben. A lecke levonva, a Reggianának most a BCL-ben kelleni fog az olasz bajnoki formája, hogy a Slask ellen back-to-backet nyerjen, és visszakerüljön a top 10-be a Power Rankingben.

Rytas Vilnius #8 (+11)Az a vereség a Reggiana ellen a BCL-szezon elején a legjobb dolog volt, ami történhetett velük – oké, talán nem. De tökéletesen reagáltak erre a kudarcra, és egy négymeccses győzelmi szériát futottak, 91, 84, 98 és 93 pontot szerezve. A legnagyobb nyertes ebben a sorozatban? Jayvon Graves, aki egyre jobban érzi magát új klubjában.Graves a legutóbbi BCL meccsén 17 pontot, 7 lepattanót és 5 asszisztot szerzett, ami rögtön úgy tűnt, mintha Jayvon Graves valódi számai lennének a Ludwigsburgos időkből, és a rekordok könyvében való keresgélés is megerősítette ezt. Ez volt a nyolcadik olyan meccse, ahol 15-5-5 vagy jobb volt a pont-lepattanó-assziszt mutatója. Csak egy játékosnak van több ilyen meccse, Joe Raglandnek kilenc.

Falco-Vulcano Szombathely #7 (+5)Ahelyett, hogy szavakat pazarolnánk, itt – van egy link egy mély elemzéshez, hogy miért olyan kemény a magyar bajnok ebben a szezonban: EGYSZERŰEN LOGIKUS = FALCO-VULCANO SZOMBATHELY…

A TELJES ERŐSORREND IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!