HETI MENET 2023.09.11-17.

Szerdán, zárt kapuk mögött következik az Oberwart elleni „visszavágó”!

Szokásos mederben zajlik csapatunk felkészülése, a hét eleje a konditermi edzések mellett a taktikáról fog szólni. Szerdán 11:30-kor fogadjuk az Oberwart csapatát. A mérkőzés zárt kapus lesz, de csapatunk közösségi média oldalain beszámolunk a mérkőzés alakulásáról.

Ha kicsit unatkozol az uborkaszezon vége felé, akkor hallgasd a Sólyom Hangja podcastünket, ahol a második részben, Gábor Máté, technikai vezetőnk beszélgetett Kollerits Barnabás műsorvezetőnkkel. A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való!

A hétvégén Olaszországba utazunk, Brindisiben lépünk pályára. Az olasz túrán 16-án és 17-én is 18:00 órakor mérkőzünk meg az olasz csapatokkal. Először a Napoli ellen, majd vasárnap 18:00 órakor a házigazda csapata ellen mérjük össze erőinket.

További érdekesség, hogy a vasárnapi VB döntőn az M4 stúdiójában vendégeskedett csapatkapitányunk, Perl Zoltán. IDE KATTINTVA tudod visszanézni.

Hajrá Falco, Hajrá Szombathely!