HETI MENET 2023.10.23-29.

Megint duplázunk a héten!

Ahogy Pongó Marci is mondta a Szeged elleni sajtótájékoztatón, sok időnk nincsen búslakodni, hiszen már kedden pályára lépünk. Az ellenfél nem más, mint a görög, Peristeri bwin csapata. Csapatunk ma reggel indult útnak, és ottani idő szerint (+1 óra van Magyarországhoz képest) 15:00 órakor érkezik meg a szállodába. A program már szokásosnak mondható, a hosszú utazás után este vezényel egy edzést Milos Konakov és csapata, míg mérkőzésnap délelőtt egy rövid taktikai- és dobóedzés vár a csapatra. A mérkőzést ottani idő szerint 19:30-kor (magyar idő szerint 18:30) rendezik, és ahogy hallottuk egy közel 100 fős sárga-fekete tábor érkezik majd a helyszínre.

A keddi mérkőzés után szerdán a korai esti órákban érkezik meg a csapat Szombathelyre. Csütörtökön már két edzés a fiúkra, sőt a délutáni edzésre érkezik a Gothard Jenő Általános Iskola kosárpalánta csapata. Az előző évben elkezdett edzés látogatás, suli programunk egyik pillére is folytatódik. Kapcsolatfelvétel: falcosuliprogram@gmail.com

Szombaton pedig már egy újabb találkozót játszunk, a Paks csapatát fogadjuk. A mérkőzésre már elindult az online jegyértékesítés, ami IDE KATTINTVA érhető el.

Ha egy ilyen zsúfolt héten is unatkozol , akkor hallgasd vissza a Sólyom Hangja podcast eddig részeit. Sőt most szerda reggeltől, már elérhető az 5. rész, amiben Milos Konakov edzőnk beszélget Kollerits Barnával (magyarul). A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való!

Hajrá Falco!

Hajrá Szombathely!