HETI MENET 2023.11.27-12.03.

Két rangadónk is lesz a héten

Újra duplázunk, szerdán 18:00 órától az Arconic-Alba Fehérvár csapatát fogadjuk az Aréna Savariában. Az online jegyértékesítés EZEN A LINKEN érhető el. A hét utolsó napján, advent első vasárnapján pedig Szolnokon, az NHSZ Szolnoki Olajbányász ellen küzdünk meg. Az időpont kissé szokatlan, hisz 15:30-kor kezdődik a rangadó, de több lehetőség is lesz követni csapatunkat:

Kísérj el minket Szolnokra, és nézd a meccset a csarnokban. A szolnoki mérkőzésre szóló belépőket online, EZEN A LINKEN lehet megvásárolni.

Nézd élőben a meccset, hiszen a találkozót az M4+ fogja közvetíteni, és már 15:20-tól jelentkeznek Szolnokról.

Ha nem tudod élőben nézni, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOS: https://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

A két bajnoki mérkőzés között sem állunk meg, hiszen érkezik a Sólyom Hangja podcast 6. adása, amiben az Electro Solutions Kft. alapítója Szabó Dávid és Vargyas Ádám voltak Kollerics Barnabás vendégei. Esetleg ha nem ismerősek a nevek, nem gond, a 30 perces beszélgetésből kiderül, milyen szerepet töltenek be a Falco-családban. A 6. adás csütörtök reggeltől érhető el Spotify csatornánkon. Lent az előző részt lehet visszahallgatni.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!