HETI MENET 2023.05.15-21.

A héten kezdődik a 2022/2023-as szezon bajnoki döntője

2023.05.17-én 18:00 órakor kezdődik az idei bajnokság döntője. Az Arconic-Alba Fehérvár elleni párharc 1. mérkőzésére már elindult a jegyértékesítés, amit IDE KATTINTVA érhetnek el. Milosék hétfőn, kedden két, míg szerdán egy edzéssel hangolódnak a bajnoki döntő első összecsapására. Ma a kondiprogram mellett a taktikai felkészítés is megkezdődött.

A döntőre több újítással is készülünk. Egyrészt több szektort is megnyitottunk, így a ‘C’ mobil, ‘D’ mobil és ‘D’ galéria lelátokra is lehet jegyet váltani. Az ADA és a Főnix bútorház jóvoltából a félidőben egy szerencsés szurkolónk 200.000 forint értékű Főnix bútor ajándék utalványt nyerhet. A játék részletei ITT ÉRHETŐEK EL. Szintén az osztrák cég jóvoltából a szurkolóink számára egy fotósarkot is berendezünk, ahol profi fotós segítségével készülnek majd az ADA-s képek. Itt is értékes nyeremények várnak a szurkolóinkra, a részletek ITT olvashatóak. Természetesen most sem maradhat el az ADA VIP SEAT játékunk sem, ahol majd kedden derül ki, kik élvezhetik a VIP élményt a döntő első meccsén.

És még nincs vége. A SEYU és az Electro Solutions segítségével egy külön led falon fognak futni a szurkolóink által készített selfiek! Ehhez csak annyit kell tenni, hogy IDE KATTINTVA belépnek a SeYu oldalára és már küldhetik is a szurkolós képeket! Úgyhogy mindent bele és a helyszínen, vagy otthonról, de zúgjon a HAJRÁ FALCO!

A szombati (2023.05.20. 20:00) második összecsapás jegyértékesítésére Szombathelyen kerül majd sor. A pontos dátumról, időpontról honlapunkon, illetve Facebook oldalunkon tájékozódhatnak.