Hogyan tudsz segíteni a Crucial Catch kampányban?

Segítünk, NE CSAK VEDD, HORDD IS!

A fenti mottó is arra utal, hogy a póló megvásárlása mellett a hordással is komoly ügyre hívod fel a figyelmet. A program céljáról ITT írtunk már, most az Adománypóló megvásárlásának, tehát az adományozásnak a módjáról szeretnénk megosztani Veled több információt.

Már nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk eddig is, a bb1.hu és a sportsmarketing.hu is írt a kezdeményezésünkről, sőt az elmúlt hétvégén, a XIV. Horváth Zoltán Emléktornán már több szurkolónk is kérdezte a shopban, lehet-e már Adománypólót vásárolni. Ígérjük már nem kell sokat várni rá, hiszen 2023.09.30-án az NKA Universitas Pécs elleni szezonnyitón már megveheted a pólót, amivel a SEGÍTED az Alpokalja a Daganatos Gyerekekért Alapítványt. És mennyibe fog kerülni?

A licitekhez hasonlóan egy „kiinduló” árat határoztunk meg, tehát az adományozás 5500 forinttól indul. Ez az összeg fedezi a pólók gyártását és 500 forint értékű adományt tartalmaz, tehát ha a „kikiáltási” árért veszed meg a pólót, akkor 500 forinttal SEGÍTETTED az Crucial Catch kampány kedvezményezettjét.

Miért nevezzük ADOMÁNYPÓLÓNAK? A kérdésre a válasz az, hogy bár az alapárat megszabtuk, de a pólók megvásárlási árát nem MAXIMALIZÁLJUK. Ha úgy érzed, hogy nagyobb összeggel szeretnéd támogatni az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítványt, megteheted. Ehhez nem kell más, a vásárlásnál jelezned kell az eladónak, hogy mennyiért veszed meg a pólót (a helyszínen csak és kizárólag készpénzes vásárlás lehetséges) és ők ennek megfelelően szolgálnak ki.

A vásárlás után még egy fontos dolgod van! NE CSAK VEDD HORDD IS!