Ismét ellátogatunk egy helyi iskolába!

Felkészül az Oladi Általon Iskola!

Csapatunk nagyon büszke arra, hogy hazai mérkőzésein mennyi fiatal, iskolás rajongó van jelen. Mellette mindig fontosnak tartottuk, a fiatalok sportos életmódra való nevelését is. Két évvel ezelőtt elindítottuk a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Szombathelyi Iskolákért programunkat, aminek elsődleges célja a helyi iskolák diákjainak mérkőzés látogatásának biztosítása volt.

A program legfontosabb célja, hogy a gyerekeknek élményt adjunk, egy lehetőséget, hogy testközelből megismerjék azokat, akiknek szombatonként szurkolni szoktak. Az iskola-látogatás másik feladata, hogy korosztálytól függően olyan témákról beszélgessünk velük, ami érdekli őket, és természetesen a közös játék sem maradhat el.

Az idei szezon első bevetésén a Gothard Jenő Általános Iskolában jártunk, ahol Keller Ákos, Kovács Benedek, Tanoh Dez András, és Matthew Tiby töltött el 2*45 percet.

A program következő résztvevője az Oladi Általános Iskola, akiket péntek délelőtt látogatunk meg. A mostani alkalommal Antonio Jordano, Boris Barac és Takács Zsolt vesznek részt a 2*45 perces beszélgetésen.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!