Jótékonysági licit az Amigos a gyerekekért Alapítvány részére

A Neked Elmondom podcast és csapatunk közös nyereményjátékán kisorsolt Tanoh Dez Adris mez kerül licitre.

Hogy lehet megnyerni a mezt? – Az ITT TALÁLHATÓ felületen 1000 Ft adományonként 1 sorsjegyet lehet váltani és természetesen egy ember több tombolát is válthat, így nagyobb az esély a győzelemre. A játék január első hetében ér véget, utána történik a sorsolás. Természetesen egy ember több tombolát is vásárolhat, és így nagyobb eséllyel száll be a sorsolásba.

Mi az az Amigos?Az Amigos a gyerekekért Alapítványban 8 éve, 5 városban és 16 kórházi egységben tesz azért, hogy vidámságot, barátkozást és játékos tanulást csempésszen a kórházban lévő vagy otthon gyógyuló gyerekek életébe a játékos nyelvtanulás eszközén keresztül. A szervezet egy 10 fős baráti társaságból indult, mára pedig közel kétszáz segítő Amigóval dolgozunk a gyermekekért. Az egyetemista önkéntesek, az Amigók a kis korkülönbség által megértő barátként, örömteli foglalkozásokat tartva tudják motiválni a gyerekeket, de mégis a felnőttek tudatosságával, odafigyelésével, példát mutatva foglalkoznak velük.

Mit csinál az Amigos?Amikor egy gyermek kórházba kerül, elveszti kapcsolatát a barátaival, s egy új, félelmetes helyzettel kell szembenéznie egész családjának. Az Amigos a gyerekekért Alapítvány egyetemista önkénteseinek célja, hogy a nyelvtanulás segítségével, a játék eszközén át támogassa a beteg gyerekeket. Az Amigók barátságukkal és értő odafigyeléssel adják vissza azt, ami a legjobban hiányzik nekik: a társaságot, a sikerélményt és a kontrollt, hogy a foglalkozások ez idő alatt is róluk és az ő igényeikről szóljanak.