Nincs megállás, most csütörtökön a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskolában folytatódik Iskola-programunk!

Alsós és felsős diákokkal is találkozunk majd

Előző héten az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumba Milos Konakov, Keller Ákos, Matthew Tiby látogatott el.

Az iskola diáknapján az 5. – 8. évfolyammal találkoztak Milos Konakovék és egy egy órás kerekasztalbeszélgetésen vettek részt. A fiatalok nagyon sok kérdéssel készültek, de még így is voltak bátor jelentkezők, akik élőben, mikrofon segítségével tették fel kérdéseiket. Egy jó hangulatú találkozó kerekedett, aminek a végén megint nem maradhatott el az autogram vadászat.

Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

A program következő résztvevője a Szombathelyi Zrínyi Általános Iskola, akikhez holnap délelőtt látogatunk el. Perl Zoltán, Verasztó Péter és Laki Ádám 2 tanórán fognak részt venni. A srácok az első 45 percben az alsós évfolyammal fognak találkozni és kicsit bemutatkoznak a fiataloknak, míg látogatás második felében a felsősökkel fognak összeülni Perl Zoliék.

A program eddigi állomásiról szóló videók: