Tovább építjük a szombathelyi kapcsolatokat.

Együttműködési megállapodást kötöttünk a Király Park Hotellel.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, tovább erősítjük a szombathelyi kapcsolatokat, egy újabb szombathelyi céggel, egyesülettel kötöttünk együttműködési szerződést. A megállapodásról szóló sajtótájékoztatón a két együttműködőt, Király Gábor a Király Park Hotel Ügyvezető Igazgatója, valamint csapatunk Ügyvezető Igazgatója, Gráczer György képviselte. A város részéről pedig dr. László Győző volt jelen a Király Park Hotelben tartott sajtótájékoztatón. A bejelentést, csapatunk felügyelő bizottságának elnöke Tóth Kálmán vezette.

Utóbbi vezette fel az eseményt, elmondta, mennyire üdvözítő, hogy két, Szombathely város sportéletében szerepet vállaló ikon ül most egy asztalnál. Kiemelte, hogy csapatunk az utóbbi években egyre több, ehhez hasonló, a szombathelyi egységet jelképező együttműködéseket hajt végre. Itt utalt a Weöres Színházzal, az Agora Savaria NonProfi KFT-val és a Szombathelyi Iskolákkal való együttműködésekre.

Király Gábor, a Király Park Hotel Ügyvezető Igazgatója elmondta, hogy korábbi élsportolóként tudja, mennyire megterhelő tud lenni egy szezon, és fontosnak tartja, a mérkőzések közötti lelki-testi regenerálódást. Továbbá annak is nagyon örül, hogy egy olyan szintű csapat, mint a Falco, hasonlóan gondolkodik, és a többi szombathelyi egyesülettel karöltve akarnak közösen tenni a városért.

Csapatunk Ügyvezető Igazgatója kitért az együttműködés részleteire, miszerint játékosaink heti rendszerességgel igénybe vehetik a Hotel Wellness részlegét. Közösségi médián aktív szurkolóink már láthatták, hogy az elmúlt két mérkőzés után a srácok voltak wellnessellni, és nagyon elégedettek a szolgáltatások minőségével. Gráczer György továbbá kiemelte, hogy a nagy testi és mentális terhelés mellett, fontos a játékosok és a stáb testi, lelki regenerálódása is, és mindezt megkapjuk a Király Park Hotelben.

A város részéről, a sportért felelős alpolgármester, dr. László Győző szintén kiemelte, hogy a sport-életéről híres városnak két nagyon fontos szereplője kötött ma megállapodást. Alpolgármester Úr külön kiemelte, mennyire jó látni, hogy Szombathely sportegyesületei nem rivalizálnak egymással, sőt keresik a lehetőségeket az együttműködésre. A későbbiekben párhuzamot vont a megállapodásban résztvevők állandó fejlődésének, ahogy a Park Hotel folyamatosan szépül, bővül, míg a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely újabb és újabb sikereket ér el a bajnokságban, a kupában, illetve a Kosárlabda Bajnokok Ligájában.

A sajtótájékoztató végén mindkét fél hangot adott annak, hogy remélik a mostani együttműködés a későbbiekben, hosszútávon és kibővített formában is működni fog.

Fotó: Nagy Jácint, Savaria Fórum

Szurkolj nekünk élőben!

Éld át velünk a meccsek minden izgalmát a nézőtéren! Jegyvásárlás

Meccsnaptár

2023. március
h K s c p s v
« febr   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Legfrissebb

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – EGIS KÖRMEND
2023.03.26.
MESTERMÉRLEG
2023.03.26.
Jó kezdés után gyenge folytatás: Falco – Körmend 80-87
2023.03.25.